Stellingen

Stellingen voor uw magazijn?

Een stelling kan uw magazijn enorm opruimen en zorgen dat uw goederen op een uitermate gerangschikte manier ruimtebesparend worden opgeslagen. Aan de hand van uw beschikbare vloeroppervlakte kunt u een berekening maken m.b.t. de breedte en lengte van de stelling. Daarna kunt u uw kwalitatief hoogwaardige stelling van thermisch verzinkt staal bestellen bij Magazijnstellingbouw.nl.

De stellingen van de Rijk magazijninrichting, het bedrijf achter magazijnstellingbouw, zijn GS3 legbordstellingen en voldoen aan de ISO-9002:200-norm, die wij als bedrijf bezitten. Deze norm staat voor kwaliteit in productie, installatie en dienstverlening m.b.t. de door ons geleverde stellingen.

Opbouw van GS3 legbordstellingen

Een GS-3 legbordstelling bestaat uit dragers, stijlen, staanders, metalen voeten, kruisschoren en legborden. De legborden zijn er in de maten: 1000 x 200 mm, 1000 x 300 mm, 1300 x 200 mm of 1300 x 300 mm. Door combinaties van legborden kunt u een maximale diepte van 600 mm bereiken en tevens is een groot scala aan breedtes mogelijk. Verder kan de stelling 2 respectievelijk 2,5 meter hoog worden.

Welke stellingen kunt u via magazijnstellingbouw zelf samenstellen?

Via magazijnstellingbouw.nl kunt u zelf uw legborstellingen samenstelling.

Stel uw stellingen samen...

Klik hier om te beginnen met het kopen van uw stelling!