Logo Magazijnstellingbouw.nl
Stel hier snel uw stelling samen in slechts 4 stappen!
Foto pand de Rijk Magazijninrichting

KvK Den Haag 27108640
BTW NL 009166038B01

Amethistweg 3
2665 NT Bleiswijk
tel. +31 (0)79 361 13 11
fax +31 (0)79 361 12 26
e-mail: info@derijkmag.nl

Productinformatie

GS-3 legbordstellingen

Magazijnruimte is kostbaar. Efficiëntie per m³ is het credo. Belangrijk is dan een functionele opslag waar ook nog eens economisch gewerkt kan worden. Voor deze eisen is het GS-3-legbordsysteem uw juiste keus. Een volledig Nederlands kwaliteitsproduct dat wordt gefabriceerd volgens strenge ISO-9002:200 norm. De stijlen, dragers, legborden en een grote verscheidenheid aan accessoires bestaan uit hoogwaardig thermisch verzinkt staal(sendzimir)
 
Het gebruik van sterk materiaal en speciaal gevormde profielen maken dat het systeem een grote vastheid en maximaal draagvermogen heeft, per etage 150 kg. verdeeld gewicht, door het gebruik van meerdere panelen per legbord.
De T-vorm van de staanders zorgt voor een grote draagkracht, de 8 zettingen maken een belasting tot 2000 kg. per staander mogelijk. Perforatie voor het monteren van de dragers(elk 25mm.) zorgen voor een grote verstelbaarheid.
De dubbellips dragers zijn extra belastbaar en dragen door hun vorm bij aan stabiliteit van de stelling.

Het GS-3 legbordsysteem is dusdanig flexibel van opzet, dat het past in iedere omgeving. Uw magazijnruimte wordt optimaal benut. De stelling is zonder schroeven of speciaal gereedschap te monteren en altijd weer aan te passen aan uw persoonlijke wensen.
 


Het gebruik van sterk materiaal en speciaal gevormde profielen maken dat het systeem een grote vastheid en maximaal draagvermogen heeft. Hierdoor is ook etagebouw mogelijk. Entresols, systeemtussenvloeren, trappen en andere toebehoren kunnen naar wens worden uitgevoerd.
 

Om uw magazijninrichting helemaal af te maken, hebben we een ruim assortiment van deurensets, kopwanden, achterwanden, ladeblokken en haspelhouders voorhanden. Daarnaast behoren ook paktafels en uitgiftebalies tot de mogelijkheden. Alle producten kunnen klantspecifiek worden vervaardigd. Zoals u wenst.

Legbordstellingen in het kort

•  Uit voorraad leverbaar
•  Geschikt voor elk magazijn en archief
•  Eenvoudig zelf te monteren
•  Flexibel aan te passen en uit te breiden
•  Hoog draagvermogen en grote opslagcapaciteit
•  Vele accessoires voor een complete inrichting
•  Nederlands fabrikaat, dus gecontroleerde kwaliteit
•  Concurrerende prijzen  

Meer informatie

 

foto van stelling

Projecten

Brochure

Brochure

Vraag hier uw brochure aan!